Uw winkelwagen
Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd vanaf € 50,- Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd vanaf € 50,-

Zakelijk

SDHN Lifestyle voor Hotel, Restaurant of Kantoor

De meubels en accessoires in onze webwinkel zijn een voortreffelijke keuze voor uw hotel, restaurant of kantoor. Als officiële Nederlandse partner van van Angel Cerdá en Richmond Interiors is SDHN Lifestyle uw assistent om uw bedrijf te voorzien van de stijlvolle en duurzame meubels van deze luze merken. Onze partnerschap met de fabrikanten geeft ons het voordeel van de scherpste prijzen en uitmuntende service.

Ervaring

Angel Cerdá heeft in Zuid-Europa reeds vele jaren ervaring met het meubileren van zakelijke klanten. Zo zijn diverse hotels, restaurants en kantoren inmiddels voorzien van de prachtige designs van dit historische merk. Ook Richmond Interiors is een uitstekende keuze voor het creëren van een unieke uitstraling van uw interieur.

angel cerda voor de zakelijke markt-1 angel cerda voor de zakelijke markt-2 

Mogelijkheden

Samen met u kunnen we de kleuren en stofferingen van de meubels samenstellen die passen bij uw huisstijl. Er is veel mogelijk voor het helemaal eigen maken van de bekleding en de kleurkeuze. We kunnen onze stoffenstalen aan u presenteren, zodat u precies weet wat u kiest. Vervolgens nemen wij u het proces uit handen en zorgen we dat de meubels op maat worden gemaakt en bezorgd op de plaats waarop u dat wenst.

angel cerda voor de zakelijke markt-3 angel cerda voor de zakelijke markt-4

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.