Uw winkelwagen
Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd | Gratis gemonteerd Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd | Gratis gemonteerd

Richmond Interiors

richmond-showroom

Het is ons genoegen officiële retailpartner te zijn van het gevestigde Nederlandse luxe merk Richmond Interiors. Onze webwinkel, waarmee wij ons richten op het luxe segment, is een goede match voor dit merk, dat tot nu toe alleen in fysieke meubelwinkels te vinden was.

Geschiedenis Richmond Interiors

In de jaren '70 van de 20-ste eeuw opende Spieghel Trading Company zijn deuren met een aanbod van antiek dat uit het buitenland werd geïmporteerd. Het succes kwam onmiddellijk. Het bedrijf groeide in rap tempo uit tot een leverancier voor vele meubelwinkels. Toen rees de ambitie om zelf meubels te ontwerpen. Dat was een gouden greep. De hele wereld diende als inspiratiebron en dat is goed te zien aan de diversiteit aan ontwerpen. De meubelmaker groeide uit van trendvolger tot trendsetter. Het bedrijf nam een nieuwe naam aan met een internationale uitstraling: Richmond Interiors. Inmiddels vind je hun unieke ontwerpen in meubelwinkels in geheel Europa.

De economie staat echter niet stil en alles in de wereld speelde zich meer en meer online af. Ook de meubelbranche heeft hiermee te maken. Omdat de meubels van Richmond Interiors vooral via fysieke winkels werden verkocht, ontstond het risico de connectie met steeds meer klanten te verliezen. Gedurende de Corona-crisis in 2020 werd dit nog eens sterk benadrukt. Niet alleen veel bestaande fysieke meubelwinkels voegden een online aanbod toe aan hun diensten, ook winkels die volledig online verkopen dienden zich aan. En zo ontmoetten SDHN Lifestyle en Richmond Interiors elkaar precies op het juiste moment.

Showroom

Richmond Interiors heeft een prachtige grote showroom waar al onze klanten van harte welkom zijn om de meubels in het echt te zien voordat je ze aanschaft op SDHN Lifestyle.

Adres showroom: Butter 17, 1713 GM, Obdam (NH), Nederland
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:00 - 16:30 uur

We zien de mogelijkheid van een showroom-bezoek als een stukje service waar veel klanten behoefte aan hebben. Dit combineren we met de uitgebreide koerierservice van specialist JP Haarlem, die de meubels tot in huis op de gewenste plek brengt, ze uitpakt, eventueel assembleert en zelfs de verpakking meeneemt. Het grootst mogelijke gemak voor de klant, dat is was onze definitie van goede service is. Met Richmond Interiors klopt dit totaalplaatje helemaal.

Onze Richmond Interiors collectie

Klik hier voor onze volledige collectie van het merk Richmond Interiors.