Uw winkelwagen
Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd | Gratis gemonteerd Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd | Gratis gemonteerd

Retourvoorwaarden

Retourneren

Voldoet de bestelling niet aan je verwachtingen dan vinden we dat erg jammer. Maar het is uiteraard mogelijk het product te retourneren. De wijze en kosten van retourneren zijn afhankelijk van de wijze waarop het product bij jou is bezorgd.

Indien je order is bezorgd door onze gespecialiseerde koerier JP Haarlem, dan betreft het meubels van grotere omvang die niet met een reguliere pakketdienst mee kunnen. Voor de retournering zullen wij JP Haarlem inschakelen om de meubels bij je op te halen.

Direct bij ontvangst van JP Haarlem

Indien je direct bij ontvangst van het product* constateert dat het product niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je het direct weer laten meenemen door de koerier. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag terug.

*onze bezorgservice houdt in dat de koerier het product tot in huis bezorgt en het uit de verpakking haalt. Indien gewenst en van toepassing zal de koerier het product ook assembleren.

Binnen 30 dagen na aflevering door JP Haarlem

Na levering kun je de bestelling nog binnen 30 dagen retourneren. Stuur hiervoor een bericht via ons contactformulier waarin je aangeeft dat je het product wil retourneren. De kosten hiervan zijn 49,- euro, die wij in mindering zullen brengen bij de restitutie van het aankoopbedrag. Wij zullen hiervoor door JP Haarlem een ophaalafspraak met je laten maken. 

Let op: Het product dient onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Binnen 30 dagen via reguliere pakketdienst

Retourneren via een reguliere pakketdienst is alleen mogelijk als je het product ook via de reguliere pakketdienst hebt ontvangen. Dit komt voor bij kleinere producten. Neem contact met ons op via e-mail of het contactformulier om je retour te melden. We zullen je een retouretiket toesturen, waarmee jij het product kostenloos bij een PostNL/ BPost locatie kunt afgeven.

Let op: Het product dient onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Terugbetalingsbeleid

Indien er aan de geretourneerde producten schade is geconstateerd die is ontstaan terwijl het product door u in bezit was, zijn wij genoodzaakt deze waardevermindering in rekening te brengen. Wij zullen het aankoopbedrag, na ontvangst van de producten, terugstorten op de rekening waarmee u de aankoop heeft gedaan.

Meer details over de voorwaarden van retourzending (herroeping) zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden.

Lees over onze veiligheidsmaatregelen met betrekking tot COVID-19 op pagina Maatregelen COVID-19.