Uw winkelwagen
Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd | Gratis gemonteerd Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd | Gratis gemonteerd

Retourvoorwaarden

Retourneren

Voldoet de bestelling niet aan je verwachtingen dan vinden we dat erg jammer.

Direct bij ontvangst

Indien je direct bij ontvangst van het product* constateert dat het product niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je het direct weer laten meenemen door de koerier. Er worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag terug.

*onze bezorgservice houdt in dat de koerier het product tot in huis bezorgt en het uit de verpakking haalt. Indien gewenst en van toepassing zal de koerier het product ook assembleren.

Binnen 30 dagen

Na levering kun je de bestelling nog binnen 30 dagen retourneren. Stuur hiervoor een bericht via ons contactformulier waarin je aangeeft dat je het product wil retourneren. De kosten hiervan zijn 49,- euro, die wij in mindering zullen brengen bij de restitutie van het aankoopbedrag. Wij zullen hiervoor door onze koerier JP Haarlem een ophaalafspraak met u laten maken. 

Let op: Het product dient onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Retourneren via een reguliere pakettendienst, zoals PostNL, behoort niet tot de opties. Hier hebben we bewust voor gekozen. De meubels uit ons assortiment laten we door onze gespecialiseerde koerier vervoeren, zodat we de hoogste mogelijke garantie hebben de producten in goede staat en verkoopbaar terug te ontvangen.

Terugbetalingsbeleid

Indien er aan de geretourneerde producten schade is geconstateerd die is ontstaan terwijl het product door u in bezit was, zijn wij genoodzaakt deze waardevermindering in rekening te brengen. Wij zullen het aankoopbedrag, na ontvangst van de producten, terugstorten op de rekening waarmee u de aankoop heeft gedaan.

Meer details over de voorwaarden van retourzending (herroeping) zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden.

Lees over onze veiligheidsmaatregelen met betrekking tot COVID-19 op pagina Maatregelen COVID-19.