Uw winkelwagen
Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd | Gratis gemonteerd Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd | Gratis gemonteerd

Over SDHN Lifestyle

SDHN Lifestyle opnames RTL4 achter de schermen
Achter de schermen bij de opnames voor RTL4 programma Wooninspiratie, waarin we mochten vertellen waar we voor staan en waarom we een 'high-end' meubelwinkel zijn.

Wij zijn Sherin en Vinod Jagroep en SDHN Lifestyle is ons ondernemersavontuur dat in 2018 van start ging. Als echtpaar met twee kinderen hadden we tot dat moment een stabiel gezinsleven met allebei een vaste baan bij gerenommeerde organisaties. Het gevoel dat het leven meer te bieden moest hebben werd steeds sterker en onze gesprekken ontwikkelden zich van het niveau “hoe zou het zijn als…” tot het smeden van concrete plannen. We besloten te gaan voor een thema dat altijd een rol speelde in ons privéleven: meubels. Maar alleen als we echt een verschil konden maken in de markt. Met dat als uitgangspunt begon de reis. Na ruim een jaar hard werken en ontwikkelen van een eigen stijl begonnen de juiste dingen op hun plek te vallen.

Als eerste kwam een stille wens uit: samenwerken met Angel Cerdá uit Valencia. Bij onze ontmoeting met de CEO in Valencia was er meteen een klik en wij mocht de exclusieve importeur voor de Benelux zijn. Met dit merk straalt SDHN Lifestyle uit wat wij wilden neerzetten: duurzame kwaliteit, prachtige designs en geweldige service. Enkele maanden later voegden we het bekende Nederlandse luxe merk Richmond Interiors toe aan onze collectie. Het bleek dat onze stijl en shop precies bij de ambitie van Richmond Interiors past om online een grotere impact te maken op de markt. En als kers op de taart voegden we "Nederlands Netste Meubelbezorger" JP Haarlem toe aan onze service. Het plaatje van high-end meubels met high-end service was hiermee compleet.

We kijken ernaar uit om onze klanten in Nederland en België blij te maken met de interieurideeën, producten en service die wij bieden!

SDHN Lifestyle - Over Ons

Vinod:

“Spiritualiteit is een belangrijk element in ons leven en dat hebben we laten terugkomen in de shop. Ik wilde het er niet al te dik bovenop leggen, maar wie goed oplet ontdekt een patroon in de productnamen van de Angel Cerdá meubels. De namen hebben een referentie naar thema’s als gezondheid, dankbaarheid, schoonheid en meditatie. Hiermee krijgt ons aanbod een subtiele hint naar wat we willen uitdragen. Het is een onlosmakelijk deel van onze reis, want we zouden niet zijn waar we nu zijn zonder geloof in ons eigen kunnen, dankbaarheid voor de kansen die we durfden te pakken en het genieten van het leven.”

Sherin:

“SDHN is afgeleid van mijn tweede voornaam Sadhana, waar de a’tjes uit zijn gehaald. We hebben voor deze naam gekozen vanwege de bijzondere betekenis. De naam is afkomstig uit het Sanskriet en staat voor ‘spirituele beoefening voor het bereiken van een bepaald doel’. Dat is dus een perfecte naam voor alles wat we in de afgelopen paar jaar hebben gedaan. We hebben echt alle moed bij elkaar moeten rapen om ondernemer te worden, en hebben dat uiteindelijk gedaan door diep in onszelf te kijken en te ontdekken wat onze dromen en angsten zijn. De angst was duidelijk aanwezig, maar de droom bleek groter. Dus we waagden met elkaars handen vast de sprong in het duister. Ik ervaar deze reis als een waar avontuur met vele uitdagingen, maar met een groot gevoel van voldoening, zoals ik nooit eerder heb ervaren in de jaren als werknemer.”

Mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken middels het contactformulier of via de chat-knop (Whatsapp).