Uw winkelwagen
Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd | Gratis gemonteerd Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd | Gratis gemonteerd

Bestelproces en Levertijden

Meubel Koerier JP Haarlem - Nederlands netste meubelbezorgers

Bestelproces

Na het ontvangen van jouw order gaan we meteen aan slag en houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang. Hieronder kun je stap voor stap zien hoe jouw order van bestelling tot ontvangst verloopt.

  1. Na het plaatsen van je order ontvang je een automatische e-mailbevestiging met de details van je order
  2. We geven je order door aan de leverancier/ fabrikant
  3. Je order wordt van de leverancier/ fabrikant naar onze gespecialiseerde meubelkoerier JP Haarlem gebracht. Indien je een Angel Cerdá product hebt besteld is dit een verzending van Valencia naar Tilburg. Producten van Richmond Interiors komen vanuit Obdam (NH) naar Tilburg.
  4. Koerier JP Haarlem zal contact met je opnemen voor het maken van een afleverafspraak. Hierbij is het mogelijk te verzoeken een half uur voor aflevering te worden gebeld.
  5. De koerier zal het product op de plek zetten waar jij het wenst, uitpakken en (indien van toepassing) assembleren. Hierbij heb je de gelegenheid het product te controleren. De koerier zal het verpakkingsmateriaal met zich meenemen.

Lees over onze veiligheidsmaatregelen met betrekking tot COVID-19 op pagina Maatregelen COVID-19.

Levertijden

Na het plaatsen van je bestelling is het product tussen de 3 - 5 weken bij jou in huis, tenzij bij het product anders is aangegeven. Voor kleine woonaccessoires die met de reguliere pakketdienst mee kunnen is de levertijd 1 - 3 weken.

Vragen?

Heb je nog aanvullende vragen over de bezorging, dan kun je contact opnemen via ons contactformulier of een chatbericht sturen.