Uw winkelwagen
Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd

De Kensington-lijn van Richmond Interiors

Modern met een flinke dosis nostalgie. De Kensington lijn van Richmond Interiors is een prachtige combinatie van staal met oud gerecycled hout.

Richmond Interiors - Kensington

Materiaal

De Kensington collectie is gemaakt van robuust gerecycled hout van wel 100 jaar oud. Het hoogglans gepolijste onderstel is gemaakt van roestvrij staal. De Kensington Industrial lijn heeft gepoedercoate frames.

Mogelijkheden

Kensington is een zeer uitgebreide collectie met onder meer een rechthoekig eettafel in diverse afmetingen, een ronde eettafel, salontafel, TVdressoir, wandtafel, bijzet- of hoektafel in zowel rond als vierkant, etc., etc..

Naast de luxe hoogglans roestvrij stalen versie is de Kensington collection ook verkrijgbaar met zwart gepoedercoate onderstellen die het geheel een wat meer industriele sfeer geven welke al geruime tijd zo populair is.

Vanwege de robuuste, oneffen structuur van het hout is het mogelijk om bij de meeste artikelen een bijpassende, geslepen glasplaat te krijgen.

Richmond Interiors - Kensington

Industrial Kensington

De Industrial Kensington collectie is de nieuwe, industriële versie van de reeds bekende Kensington collectie en heeft in plaats van de hoogglans gepolijste onderstellen, zwart gepoedercoate frames in de kruislingse geometrische vormen. Ook hier zijn de bladen gemaakt van robuust gerecycled hout afkomstig van oude spoorbielsen van wel 100 jaar oud.

De Industrial versie is wat minder uitgebreid maar biedt een wandtafel, hoektafel, salontafel, eettafel in 200 en 240, een dubbele ronde bijzettafel en een salontafel met onderblad.

Richmond Interiors - Kensington

Onderhoud

Om uw Kensington meubelen zo mooi mogelijk te houden is het van belang, net als bij alles waar u zuinig op bent, de meubelen goed te onderhouden. Haal vlekken direct weg; wrijf NIET over gemorste vloeistoffen, maar dep deze met keukenpapier of een absorberende doek. Gebruik GEEN siliconenhoudende meubelonderhoudsmiddelen of een oplosmiddel zoals vlekverwijderaar, terpentine, wasbenzine, thinner of soortgelijke middelen. Vlekken kunnen met wat water en eventueel wat natuurzeep verwijderd worden. Pas op met schoonmaakmiddelen met bleekadditieven (bijvoorbeeld citroen). Schoonmaakmiddelen met schuurmiddelen worden ten zeerste afgeraden.

Het is voldoende om regelmatig even met de stofzuiger met een zachte borstel het blad te zuigen. Het gepolijste onderstel kan met een lichtvochtige zeem afgenomen worden. Op deze wijze houdt u uw meubelen mooi en heeft u er lang plezier van. 

Klik hier voor alle meubels in onze shop van de Kensington-lijn