Uw winkelwagen
Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd Laagste Prijs Garantie | Gratis bezorgd

Welkom Richmond Interiors!

Welkom Richmond Interiors!

richmond-showroom

Het is ons genoegen vanaf deze maand officiële retailpartner te zijn van het gevestigde Nederlandse luxe merk Richmond Interiors. Onze webwinkel, waarmee wij ons richten op het luxe segment, bleek een goede match voor dit merk, dat tot nu toe vooral in fysieke meubelwinkels te vinden was.

Stijlvol en Duurzaam

SDHN Lifestyle heeft een heel specieke voorkeur voor de merken die we aanbieden. Niet alleen gaan we voor we unieke designs die we zelf mooi vinden. Minstens zo belangrijk is voor ons de duurzaamheid van de gebruikte materialen en het karakter van het bedrijf achter het merk. Onze komst op de meubelmarkt kwam voor Richmond op het juiste moment, want zij hadden zelf de ambitie om meer online te doen. In de afgelopen jaren is steeds sterker gebleken dat merken, hoe groot en bekend ze ook mogen zijn, alleen aan het langste eind trekken wanneer ze meegroeien met de toenemende vraag naar online aanbod. Met onze partnerschap kunnen we dus ook jou beter van dienst zijn door het volledige aanbod te kunnen zien vanaf je luie stoel. En wil je de producten echt eerst zien en voelen, dan ben je van harte welkom in de showroom!

richmond-catalogus

Showroom

We hebben voor de Angel Cerdá meubels al vaak de vraag gekregen of we een showroom hebben. We hebben echter geen eigen showroom met alle merken bij elkaar. Elk merk heeft zijn eigen showroom, maar die van Angel Cerdá staat in Valencia. Voor onze Nederlandse en Belgische klanten is dat een wat lange rit. Echter, alle meubels van Richmond Interiors die je in onze shop vindt, kun je in de showroom in Obdam in het echt zien. Iedereen is van harte welkom om er rustig rond te kijken voordat je in onze shop de bestelling doet.

Adres showroom: Butter 17, 1713 GM, Obdam (NH), Nederland

We zien de mogelijkheid van een showroom-bezoek als een stukje service waar veel klanten behoefte aan hebben. Dit combineren we met de uitgebreide koerierservice van specialist JP Haarlem, die de meubels tot in huis op de gewenste plek brengt, ze uitpakt , eventueel assembleert en zelfs de verpakking meeneemt. Het grootst mogelijke gemak voor de klant, dat is was onze definitie van goede service is. Met Richmond Interiors klopt dit totaalplaatje helemaal.

Laat een reactie achter